Названо 8 ознак того, що чоловік тільки вдає кохання

Названо 8 ознак того, що чоловік тільки вдає кохання

Подорожуючи світом кохання, іноді можна відчути себе наче на американських гірках. Важко розшифрувати, чи справді чоловік закоханий, чи просто говорить те, що ви хочете почути, пише Hack Spirit.

Зазначається, що є 8 ознак, які вказують на те, що чоловік не так сильно закоханий у вас, як стверджує:

Непослідовне спілкування

Спілкування – це серце і душа будь-яких стосунків. Це те, як ми з’єднуємося, розуміємо один одного і ростемо разом. Непослідовність може бути ознакою того, що він не щиро у вас закоханий. Чоловік, якому ви справді небайдужі, зробить спілкування пріоритетом, а не другорядною справою. Але не поспішайте з висновками. Є й інші ознаки, на які варто звернути увагу, тож продовжуємо.

Уникає обговорення майбутнього

Ще одна ознака – небажання чоловіка обговорювати майбутнє. У нього наче алергічна реакція щоразу, коли ви згадуєте про щось, що виходить за межі наступного тижня. Чоловік, який щиро закоханий, не буде ухилятися від розмов про майбутнє. Він захоче включити вас у свої плани і буде готовий поділитися з вами своїми мріями.

Не знаходить для вас часу

У житті настає момент, коли ми всі розуміємо, що не буває такого поняття, як “немає часу”, а буває, що ми його знаходимо. Це правда, що наше зайняте життя може ускладнити пошук моментів для розслаблення та спілкування з нашим партнером. Але реальність така, що якщо ми справді хочемо когось бачити, ми це робимо.

Надмірно уважний

Іноді надмірна увага може бути ознакою контролю або невпевненості, а не справжньої інвестиції. Він постійно перевіряє, де ви, або йому потрібно знати ваше місцезнаходження кожної миті. Звичайно, певний рівень турботи та піклування у стосунках – це нормально. Але коли вона починає більше нагадувати стеження, ніж любов, це може бути тривожним сигналом. Здорові стосунки передбачають довіру і повагу до особистого простору та незалежності один одного.  

Тримає вас у секреті

Коли чоловік щиро у вас закоханий, він захоче показати вас світові. Він познайомить вас зі своїми друзями, захоче познайомити з сім’єю і не соромитиметься публікувати ваші фото в соціальних мережах. Однак, якщо він вагається, чи варто виносити ваші стосунки на публіку, це може бути ознакою того, що він не є справді відданим вам.

Не підтримує вас у важкі часи

Життя – це не завжди сонце і веселка.  Якщо він з вами тільки в хороші часи, але зникає, коли справи йдуть погано, це важка, груба ознака того, що він, можливо, не щиро у вас закоханий. Чоловік, якому справді не байдуже, буде поруч з вами в будь-яку хвилину. Він підставить плече, коли ви почуваєтеся пригніченими, і зробить усе можливе, щоб підняти вам настрій.

Не цінує вашу думку

У здорових стосунках обидва партнери цінують думки, почуття та погляди один одного. Але якщо він відкидає ваші погляди або змушує вас відчувати, що вони не мають значення, це ознака того, що він, можливо, не щиро у вас закоханий. Ваші думки і почуття важливі так само, як і його. Якщо він не поважає вашу точку зору, можливо, настав час переглянути ваші стосунки.

Не змушує вас почуватися особливою

Чоловік, який щиро закоханий, змусить вас відчувати себе особливою. Він відзначатиме вашу унікальність, плекатиме ваші дивацтва і дасть вам відчути, що вас люблять такою, яка ви є. Але якщо ви постійно ставите під сумнів свою цінність, відчуваєте, що вас недооцінюють, або якщо він ставиться до вас так само, як і до всіх інших, це ознака того, що він, можливо, не щиро в вас закоханий.

Цікавинки

Провідний автомеханік Скотті Кілмер радить всім власникам вживаних автомобілів замінити життєво важливий компонент автомобіля при перших ознаках зносу, аби не мати проблем. Зокрема він закликає постійно стежити за глибиною протектора шин, адже лиса гума може спричинити серйозні поломки.

Шеф-кухар Йотам Оттоленгі поділився своїм найкращим способом приготувати баклажани “без засолювання і без суєти”.

Останні новини