"Тут на вас чекають і знищать": Рогозін істерично висловився щодо ЗАЕС

"Тут на вас чекають і знищать": Рогозін істерично висловився щодо ЗАЕС

Представник Ради Федерації РФ Дмитро Рогозін попереджає Україну про те, що не варто намагатися повернути захоплену російськими окупантами Запорізьку атомну електростанцію. Відповідне повідомлення він залишив у своєму Telegram-каналі.

Рогозін, зокрема, закликав Збройні сили України не намагатися атакувати ЗАЕС ні з повітря, ні по воді, і наголосив, що будь-які спроби нібито будуть жорстоко придушені.

“Хочу ще раз звернутися до супротивника щодо Запорізької АЕС: не лізьте сюди. Навіть не намагайтеся. Ні вертолітним десантом, ні понтонними переправами, ні швидкохідними катерами із Запоріжжя вниз для штурму ЗАЕС. Не треба. Тут на вас чекають і знищать”, – написав політик.

Пожежа на Запорізькій АЕС – останні новини

Як повідомляв УНІАН, міський голова Енергодара Дмитро Орлов розповів про ситуацію на ЗАЕС. За його словами, окупанти вчергове намагаються звинуватити в атаках на ЗАЕС українських військових.

Раніше в Запорізькій обласній військовій адміністрації повідомили, що пожежа на Запорізькій АЕС припинилася. Рівень радіації у Нікопольському районі, звідки фіксували пожежу, в нормі.

Останні новини