Відомого російського актора-путініста ліквідовано в Курській області

Відомого російського актора-путініста ліквідовано в Курській області

Російський актор Євгеній Шишов, який активно підтримував криваву політику диктатора та воював на боці країні-агресорки, помер у Курській області. 

За даними росЗМІ, він опублікував останній пост в мережі 31 липня. Тоді путініст бажав підписникам гарного настрою і відправлявся в бій. 

“Всім джамбо. Гарного дня! І чудового настрою”, – писав 42-річний актор.

Проте 18 серпня він отримав осколкове поранення і помер під час евакуації до шпиталю. Зараз тіло актора знаходиться у Ростові.

“Загинув у Курській області, захищаючи Росію”, – пишуть росЗМІ. 

До слова, у прихильника диктатора залишилася донька-підліток та дружина, яка поки не вірить у смерть того, хто намагався чинити опір нашим ЗСУ. 

“Ми ще не впевнені, що це точно він, поки що немає підтвердження. Я зараз не в тому стані, щоб відповідати на якісь питання”, – сказала Олена Шишова. 

Що відомо про Євгенія Шишова

У фільмографії актора десятки кіноробіт. Шишов зіграв ролі у серіалах “Морські дияволи”, “Чудова п’ятірка”, “Граніт” та в інших стрічках. 

Вірячи у російську пропаганду та не розуміючи правди, Євгеній пішов добровольцем у так звану СВО у лютому 2024 року. Там він взяв собі позивний STALKER. Та Збройні сили України успішно ліквідували путініста.

Останні новини