Ворог штурмує на Покровському напрямку у понад 10 населених пунктах

Окупаційні війська рф намагаються проводити штурмові дії у понад 10 населених пунктах на Покровському напрямку в Донецькій області. Загалом за минулу добу, 26 вересня, на фронті відбулося 187 зіткнень. З них більше 70 відбулися безпосередньо на Покровському та Курахівському напрямках.

Про це повідомив речник Національної гвардії полковник Руслан Музичук в ефірі національного телемарафону, передають Вчасні Новини.

«Складним напрямком залишається Покровський. Тут противник намагається атакувати наші позиції в районах більш ніж 10 населених пунктів. Противник залучає тут в першу чергу піхотні групи (невеликі, по 2-3 військовослужбовці, іноді – від 5 до 10), які накатами постійно намагаються штурмувати ділянки біля населених пунктів, здійснювати лобові атаки», — сказав він.

За його словами, росіяни періодично застосовують бронетехніку, але основна сила артилерія та авіація на тих напрямках, де вони концентрують головні зусилля під час своїх штурмів. За минулу добу на східних напрямках нацгвардійці відбили 25 спроб штурмових дій. Противник використовував також бронетехніку, зокрема танки. В цілому, було знищено 10 танків, шість одиниць іншої бронетехніки. Займані позиції було утримано, додав речник НГУ.