За участі американських зірок: Океан Ельзи випустив нову англомовну пісню

За участі американських зірок: Океан Ельзи випустив нову англомовну пісню

Відомий український гурт “Океан Ельзи” презентував новий англомовний трек “Lighthouse” та кліп до нього. Музиканти записали композицію разом з фронтменом американського колективу Goo Goo Dolls Джоном Резніком.

Пісня “Lighthouse”, що в перекладі з англійської – “Маяк”, спродюсована американським музикантом Джоном Фельдманом. Текст до композиції написав лідер українського гурту Святослав Вакарчук та Фельдман. Барабанником цього разу виступив Тревіс Баркер – ударник каліфорнійського рок-гурту Blink 182.

У своєму Instagram Вакарчук розповів, що йому було за честь попрацювати з американськими колегами. В композиції артисти співають про надію на майбутнє, яку й символізує маяк.

Новий трек також прокоментував Резнік та підтримав Україну.

“Я знаю про події, які відбуваються в Україні, і я твердо вірю у право людей на самовизначення. Вдиратися в іншу країну не є гарною ідеєю. Я східноєвропейського походження і відчуваю спорідненість з народом України. Ось чому я вирішив, що якщо я зможу зробити невеликий внесок, то це буде добре”, – зазначив музикант.

У коментарях під відео шанувальники високо оцінили нову роботу “Океану Ельзи” у співпраці з американськими зірками. Фани вважають, що цей трек точно стане хітом:

Останні новини