Газовики готують до опалювального сезону адмінбудівелі Лиманської дільниці

Напередодні осінньо-зимового періоду представники апарату правління АТ «ДОНЕЦЬКОБЛГАЗ» провели виїзну нараду у Лимані. Зокрема, говорили про підготовку до опалювального сезону адміністративних будівель.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на «Донецькоблгаз».

Під час обстеження з’ясувалось, що на території Лиманської дільниці Слов’янського УГГ внаслідок обстрілів з боку рф та тимчасової окупації є низка пошкоджень та руйнувань.

Зокрема, в будівлі офісу вибиті вікна, пошкоджений дах, зіпсована підвісна стеля. Вщент зруйнований гараж для спецтехніки, а ремонтні бокси мають пошкодження даху.

«Коли Лиман деокупували від окупантів, на цій дільниці ми зустріли типову картину «руського миру»: все перевернуте, розкидане та напівзруйноване. Доклавши всіх можливих за цих умов зусиль, наші газовики вже майже рік працюють тут», – розповів голова правління АТ «#ДОНЕЦЬКОБЛГАЗ» Вадим Батій.

Він зазначив, що минулу зиму опалювались тільки один-два кабінети завдяки буржуйкам.

«Зараз ми прагнемо зробити для них більш якісні умови праці, тому зі своїми колегами обговорив можливість проведення часткового ремонту для комфортної роботи людей», — додав він.

Крім цього, очільник підприємства зустрівся з працівниками дільниці, виокремивши для роботи нагальні питання.

Зазначимо, що цьогоріч щонайменше вісім міст Донецької області взимку не будуть опалюватися. Зокрема, опалення взимку не буде в: Бахмуті, Сіверську, Торецьку, Часовому Яру, Вугледарі, Авдіївці, Святогірську та Лимані.