деокуповані територіїДонецька областьКомуналкаНовини

Лиман, Святогірськ і ще кілька міст на Донеччині залишаться без тепла цієї зими

Щонайменше вісім міст Донецької області взимку, ймовірно, не будуть опалюватися.

Про це заявила на брифінгу заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Донецької ОДА Лариса Гусєва, передають Вчасні Новини.

За її словами, опалення взимку не буде в: Бахмуті, Сіверську, Торецьку, Часовому Яру, Вугледарі, Авдіївці, Святогірську та Лимані. У цих містах і навколо них дати тепло не вийде через те, що знищено інфраструктуру.

«Не зможемо відновити, тому що там перебиті газопроводи. У всіх інших містах буде централізоване опалення або за рахунок газових котлів, або за рахунок модульних вугільних котлів, але воно буде», – уточнила Гусєва.

Вона заспокоїла, що люди, які будуть змушені жити взимку в неопалюваних містах, отримають печі булерьян, буржуйки. Також влада забезпечить місцевих жителів дровами та пелетами.

«Є певна програма, є допомога міжнародних організацій, це буде все в індивідуальному порядку, ми цим уже займаємося», – розповіла чиновниця.

Говорячи про руйнування Гусєва повідомила, що внаслідок бойових дій у регіоні зруйновано 110 об’єктів теплопостачання.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.