Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Британська розвідка: рф може збільшити інтенсивність наступів на Лимано-Куп’янському напрямку

Упродовж наступних кількох місяців росіяни можуть знову збільшить інтенсивність наступів на Куп’янському та Лиманському напрямках.

Контрнаступ ЗСУ підвищив тиск на російські війська в Бахмуті та на півдні України. Попри це російські окупанти продовжували здійснювати «дрібномасштабні атаки» на північному сході, на ділянці Куп’янськ-Лиман та провели певні обмежені локальні наступи.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на заяву британської розвідки.

Україна продовжує поступово відвойовувати позиції на півдні, російська доктрина передбачає, що рф спробує повернути ініціативу собі, перейшовши до наступальних дій оперативного рівня. Куп’янськ-Лиман ‒ один з потенційних районів для цього.

«Існує реальна можливість, що рф збільшить інтенсивність своїх наступальних зусиль на напрямку Куп’янськ-Лиман протягом наступних двох місяців, ймовірно, з метою просування на захід до річки Оскіл і створення буферної зони навколо Луганської області», ‒ наголосили у розвідці.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.