"Бийте фашистів": росіянин у Курській області попросив ЗСУ "повісити" Путіна

"Бийте фашистів": росіянин у Курській області попросив ЗСУ "повісити" Путіна

Деякі росіяни радіють приходу ЗСУ в Курську область й навіть просять “звільнити” їх від диктатора Володимира Путіна.

Як пише NEXTA, під час спілкування з українськими воїнами в одному з населених пунктів Курської області росіянин Андрій попросив, що ЗСУ “повісили Путіна”. При цьому він зазначив, що отримав гуманітарну допомогу від України.

“Ви все дали. Дай вам бог здоров’я. Бийте фашистів, насправді, бийте. Повісьте х*йло (Путіна – УНІАН), повісьте його, будь ласка”, – сказав емоційний росіянин.

Під кінець розмови військовий сказав: “Слава Україні”. Росіянин відповів: “Героям слава”.

Росіянин попросив ЗСУ “повісити Путіна”

Курська область – останні новини

Як писав УНІАН, у Курській області ЗСУ затрофеїли російського танка Т-90М “Прорив”.

“Неперевершено НЕефективний, як в прориві, так і в обороні. Новітній російський танк Т-90М “Прорив”, не встигнувши повоювати, став трофеєм Галицьких десантників під час рейду на Курщині. Росіяни в паніці покинули бойову машину без бою, попередньо довівши до технічної несправності”, – розповіли воїни 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади ДШВ ЗСУ.

Також повідомлялось, що українські військові знищили ще один міст у Курській області. Зокрема йдеться вже про руйнування другого мосту через річку Сейм в Курській області. 

“Залишився останній. Все це ставить росіян перед вибором. Або по суті здати/втопити в річці власне угрупування, або відійти за Сейм. Після відходу це унеможливлює надовго повернення частини Курської області або контрудару в Сумщину, значно збільшує нашу зону контролю та ключове – кардинально змінює безпекові складові для Сумщини”, – розповів радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Останні новини