Часу обмаль: жителів Соледарської громади закликають до евакуації

В Соледарській громаді продовжується евакуація. Місцева влада продовжує наполягати на її необхідності та закликає мешканців виїхати до більш безпечних регіонів України.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на Соледарську міську військову адміністрацію.

“Жорстока реальність вимагає від вас прийняття важливого рішення, від якого залежить ваше життя, майбутнє ваших дітей”, — наголошує місцева влада.

У заяві адміністрації мешканцям нагадали, що часу на роздуми майже не лишилося, оскільки ситуація значно загострилася ситуація, у тому числі і на території Бахмутського району. Через російські обстріли подовжує гинути цивільне населення, в тому числі й діти.

“Збереження життя – головний пріоритет для цивільного населення, який повинен спонукати до виїзду у більш безпечні регіони”, — наголошують в місцевій адміністрації.

Вказується також, що є ще низка вагомих причин, чому залишатися у Донецькому регіоні у цілому вкрай небезпечно. Наприклад, це відсутність газу, перебої електропостачання.

Соледарська міська військова адміністрація планує безкоштовний евакуаційний автобус для жителів громади.

“Записуйтесь на евакуаційний автобус і виїжджайте, поки не запізно. Відправлення здійснюватиметься в міру отримання заявок, тому попередній запис обов’язковий“, – йдеться у заяві.

Записатися на евакуацію можна за цими номерами телефону: 0953856071; 0994878916; 0932338965.

Останні новини