РФ тисне на Донбасі, ЗСУ - в Курській області: DeepState показав карту

РФ тисне на Донбасі, ЗСУ – в Курській області: DeepState показав карту

Аналітики DeepState розповіли про просування українських військових на території Росії та переміщення російських загарбників на Донбасі.

Вночі проект повідомив у своєму Telegram-каналі про оновлення мапи бойових дій. Згідно з їхніми даними, українські Сили оборони взяли від свій контроль населені пункти Апанасівка, Снагость та Отруба в Курській області. Крім того, вони просунулися у селищі Ольгівка.

“Ворог просунувся біля Піщаного, Скучного, Миколаївки, Залізнянського, Новожеланного, у Неліпівці та Нью-Йорку. Уточнено лінію зіткнення західніше Нью-Йорку”, – йдеться у повідомленні.

У Генеральному штабі Збройних сил Україні не підтверджували цю інформацію.

Ситуація на фронті

В останньому зведенні українського Генштабу повідомляється, що найважчим напрямком залишається Покровський. Лише за добу там відбулося 33 боїв у районах Гродівки, Воздвиженки, Зеленого Поля, Калиновки, Миролюбівки, Миколаївки, Новогродівки, Птичого, Завітного й Михайлівки.

А на Торецькому напрямку українські воїни відбивали 19 штурмів неподалік Диліївки, Залізного, Неліпівки і Торецька. Три з них ще не закінчилися.

Останні новини