У Росії поскаржилися на першу атаку БпЛА по нафтобазі в Кіровській області

У Росії поскаржилися на першу атаку БпЛА по нафтобазі в Кіровській області

У Росії безпілотники атакували нафтобазу в Кіровській області. Це була перша атака на цей регіон. Про це повідомляють російські ЗМІ.

За попередньою інформацією, два дрони атакували склад з нафтопродуктами на комбінаті “Вятка” в місті Котельнич. Один із них вдарив у кришку резервуара, а другий безпілотник влучив у порожню цистерну. 

Наразі про постраждалих не повідомлялось, на місці працюють оперативні служби. 

Водночас губернатор області Олександр Соколов відреагував на атаку БпЛА та заявив, що “ситуація під контролем”.

“Кілька хвилин тому здійснено приліт БпЛА в Котельнич. Безпілотник атакував місткість для зберігання нафтопродуктів. Жертв немає. Загоряння немає. Ситуація під контролем. На місці працює голова Котельнича Олег Ісмаїлов і профільні служби”, – написав він у своєму Telegram-каналі. 

Атаки БпЛА по російських об’єктах – останні новини

Як писав УНІАН, українські дрони атакували об’єкти у Волгоградській та Бєлгородській областях РФ. Зокрема губернатор Бєлгородської області Гладков повідомив про приліт і 2 поранених. Він традиційно звинуватив в обстрілі ЗСУ.

Також повідомлялось, що безпілотники атакували аеродром “Енгельс”, на якому базуються Ту-95. За даними росЗМІ, під час відбиття нальоту українських дронів, нібито один врізався у висотний будинок у Саратові, ще один влучив у дах будинку в Енгельсі, а його уламки пошкодили 20 машин.