Як приготувати бісквітний пиріг "Вікторія" вдома: кулінарний експерт дав покроковий рецепт

Як приготувати бісквітний пиріг "Вікторія" вдома: кулінарний експерт дав покроковий рецепт

Приготувати ідеальний бісквітний пиріг “Вікторія” вдома може бути нелегким завданням. Коржі повинні бути повітряними та пухкими, а крем ніжним та не занадто солодким.

Як пише Eхpress, кулінарний експерт Метт Вебстер поділився своїм поглядом на цей типово британський десерт. Він пояснив, що “легкий і пухкий бісквіт” виходить, якщо перед випіканням переконатися, що всі інгредієнти мають кімнатну температуру. Холодні інгредієнти дозволять отримати щільний і важкий торт. 

“Якщо ви хочете звести до мінімуму солодкість цукру та підкреслити вершковість масляного крему, просто додайте невелику щіпку солі”, – радить експерт.

Для приготування знадобляться:

Також для начинки треба додатково взяти : 

Для початку розігрійте духовку до 180 градусів і підготуйте дві круглі форми, змастивши їх маслом і застеливши папером для випічки.

Тепер збийте масло з цукровою пудрою в мисці, поки суміш не стане світлого кольору та пухкої текстури. Додайте яйця по одному, добре перемішуючи.

Просійте борошно і розпушувач, потім обережно додайте їх до рідкої суміші (не перемішуйте). Вкінці додайте молоко та ваніль і перемішуйте доки тісто не стане однорідним.

Розділіть суміш порівну між двома формами і вирівняйте верхівку шпателем. Випікати потрібно в гарячій духовці 20-25 хвилин.

Щоб зробити крем, збийте масло і цукрову пудру до пишної та легкої консистенції.

Коли бісквіти повністю охолонуть, нижній шар змастіть джемом, а потім вершковим кремом. Покладіть зверху другий бісквіт і прикрасьте його цукровою пудрою та полуницею.

Які десерти ще варто приготувати

Раніше УНІАН розповідав, як приготувати брауні, у якому використовуються лише сім інгредієнтів.

Також ділились рецептом відомого пирога “Мадейра” та лимонним пирогом від Джеймі Олівера.

Останні новини