Без категорії

Визволителі, бл..ь приїхали. Лікар Комаровський звернувся до росіян

Комаровський схвильованим голосом розповів, на що перетворилося життя українців

Відомий лікар Євген Комаровський звернувся до росіян, які все ще не вірять, що в Україні йде війна. Він розповів під час включення на своєму каналі в Youtube, як минає день українців. З чого починають свій ранок харків’яни, та як добре горять російські танки від коктейлів «Бандерівське смузі».

«Знаєте з чого починається ранок в Україні? З того, що ми обдзвонюємо усіх, кого не бачили вночі. Зв’язок між лісами, погрібами… запитуємо, чи живі. Коли довго не беруть трубку, то б’ємося в істериці. Щойно заспокоював невістку. Вона розмовляла по телефону з рідним дідом, який живе у Брянську. Він їй розповідав, що треба ще трохи потерпіти і нас «довизволяють». Знаєте, у Харкові горять «Тигри». Знаєте, хто це такі? Це машинки російської армії. Визволителі, бл..ь приїхали. Вони горять класно, наші роблять спеціальні коктейлі. Називається «Бандерівська смузі». У нас війна друзі, війна. Зубки почистили? Готуйтеся обідати. Усім пока», – сказав Комаровський.

Нагадаємо, з місць позбавлення волі та слідчих ізоляторів звільняють колишніх військових, які виявили бажання захищати країну під час воєнного стану.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.