Без категоріїНовини

На сайті Служби зовнішньої розвідки України з’явилась дитяча сторінка

Служба зовнішньої розвідки України відкрила на офіційному сайті сторінку для дітей.

Про це повідомила пресслужба відомства, передають Вчасні Новини.

Подробиці. У Службі зовнішньої розвідки пояснили появу нової сторінки на своєму сайті, яка створена спеціально для дітей. Вказується, що на пошту надходить багато листів, у яких діти запитують про те, як можна стати розвідником і де вони проходять підготовку, які риси характеру та навички потрібні розвіднику та які перевірки й випробування має пройти кандидат.

Тож нова сторінка на сайті й створена саме для того, щоб відповісти дітям на їхні питання та розповісти про роботу у розвідці. Крім того, там можна буде знайти спеціальні тести, завдання та тематичні ребуси.

«Ми постараємося зрозуміло і доступно розповідати про роботу в розвідці, розміщувати завдання, ребуси, тести. Це дозволить тобі перевірити свої здібності. А ще допоможе розвинути й вдосконалити якості, які в перспективі можуть знадобитися не тільки для роботи в розвідці, але й під час освоєння інших професій», – йдеться в повідомленні.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.