Політика

Очільниця Держспоживслужби йде у відставку

Причина – рекомендації лікарів за станом здоров’я в найближчі кілька місяців

Голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Владислава Магалецька йде у відставку. Вона повідомила, що подала відповідну заяву.

«Подала вчора заяву на звільнення з посади голови Держспоживслужби за власним бажанням. Причина – рекомендації лікарів за станом здоров’я в найближчі кілька місяців», – зазначила вона.

Магалецька уточнила, що вирішила звільнитися, оскільки найближчим часом фізично не зможе виконувати обов’язки.

«Вважаю неправильним брати довгий лікарняний і залишати величезну структуру в підвішеному стані фактично без керівництва», – додала вона.

Зазначимо, Магалецька обіймала дану посаду з листопада 2020 року. У вересні 2021 року Кабінет міністрів перепризначив її головою Держспоживслужби.

З 17 вересня 2014 по 13 липня 2016 працювала на посаді заступника міністра аграрної політики та продовольства з питань європейської інтеграції. З 2016 року – член Національної ради реформ. У 2019-2020 роках – віце-президент Спілки українських підприємців.

До слова, напередодні очільник «Укрспирту» Блескун повідомив, що йде з компанії.

Раніше очільник Фонду держмайна Сенниченко подав до Ради нову заяву про звільнення.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.