Біля Шумів знову гаряче: поранено військового

Сьогодні, 1 квітня, під населеним пунктом Шуми на Горлівському напрямку, російські збройні формування знову завдали ударів.

Про це повідомив пресцентр Операція об’єднаних сил у Фейсбуці, передають Вчасні Новини.

Подробиці. На тому самому місці, де раніше внаслідок мінометного удару російських найманців загинули четверо українських військовослужбовців та двоє отримали поранення, бойовики знову завдали ударів.

Впродовж цієї доби було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань РФ. Бойовики гатили з гранатометів різних систем та стрілецької зброї позиції підрозділів ООС біля Старогнатівки і Водяного, з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї позицій українських захисників біля Світлодарського, Луганського і Золотого-4.

Під час обстрілу біля Шумів з автоматичних гранатометів було поранено українського бійця, його доправили до лікувального закладу.

«У передмісті селища Шуми противник здійснив обстріли з автоматичних гранатометів. Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець зі складу операції Об’єднаних сил отримав поранення. Захисника оперативно доправили до лікувального закладу, де йому надають необхідну медичну допомогу. Стан пораненого – задовільний», – повідомили в штабі ООС.

Українська сторона в СЦКК повідомила про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ представникам Місії ОБСЄ.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.