міжнародна допомогаНовиниРускій воєнний корабель

«Україну вже не зупинити»: Воллес закликав Британію збільшити військову допомогу

Воллес наголосив, що «чоловіки й жінки української армії доводять» НАТО, що їх недооцінили. І що «коли надія поєднується з правильним обладнанням, Україну вже не зупинити».

Колишній міністр оборони Британії Бен Воллес розповів, що перед тим, як піти у відставку, він просив у прем’єр-міністра країни Ріші Сунака збільшити витрати на військову допомогу Україні ще на 2,3 мільярда фунтів стерлінгів, що становить 50% вже виділених коштів.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на The Telegraph.

«Перш ніж я залишив свій пост, я попросив прем’єр-міністра збільшити суму на 2,3 мільярда фунтів стерлінгів для України, щоб додати до вже витрачених 4,6 млрд фунтів стерлінгів. Велика Британія більше не є найбільшим європейським донором України. Цю війну можна виграти. Владімір Путін зазнає невдачі. Так само як людські емоції ведуть Україну до успіху, вони також є неминучим недоліком Путіна та його злочинного режиму. Романтика, егоїзм та помста змусили Путіна переключитися на Україну, і це буде його загибеллю», – зазначив він.

Воллес також наголосив, що контрнаступ захисників є успішним, хоча й повільним.

Він зауважив, що «чоловіки й жінки української армії доводять» НАТО, наскільки їх недооцінили. І якщо підтримка партнерів продовжиться – Україну неможливо буде зупинити.

«Коли надія поєднується з правильним обладнанням, Україну вже не зупинити. Наш обов’язок – підтримувати цю надію та підкріплювати її фінансуванням та обладнанням, поки робота не буде завершена. У нас є шанс допомогти закінчити це. Російська армія тріщить. Україна освоїла нову тактику подолання жахливих мінних полів, а удари Storm Shadow руйнують російські штаби. Ми є свідками початку битви за Крим», – наголосив Воллес.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.