Події

На Харківщині староста Волохово-Ярського округу та місцева мешканка допомагали окупантам і передавали їм відомості про учасників АТО/ООС

Слідчі СВ УСБУ у Харківській області під процесуальним керівництвом облпрокуратури заочно повідомили про підозру в держзраді (ч.2 ст.111) старості тимчасово окупованого Волохово-Ярського старостинського округу Володимиру Волкову та місцевій мешканці.

“За даними слідства, двоє мешканців тимчасово окупованого с. Волохів Яр… надають допомогу військовим РФ у проведенні підривної діяльності проти України”, – повідомляє пресслужба Харківської облпрокуратури.

За даними досудового слідства, староста та мешканка с. Волохів Яр передають представникам РФ дані про учасників АТО/ООС, а також про місцевих жителів з активною проукраїнською позицією. Крім того, обидва підозрювані агітують жителів Волохова Яру сприяти окупантам та забезпечують війська РФ матеріальними ресурсами (продуктами, житловими приміщеннями, спецтехнікою та матеріалами для будівництва тощо).

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.