Події

У КМДА пропонують киянам безоплатно пройти навчання та приєднатися до столичної бригади тероборони

Департамент муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації пропонує всім жителям столиці безоплатно пройти військові навчання та приєднатися до 112-ї бригади територіальної оборони Збройних сил України.

Як повідомляє пресслужба КМДА, про це заявив заступник директора Департаменту Михайло Щербіна під час засідання Київради.

“Основа військової складової територіальної оборони (ТрО) міста Києва – це 112-та бригада ТрО столиці Збройних сил України. З ухваленням закону України “Про основи національного супротиву” потенціал ТрО столиці буде значно нарощений, додатково вже сформовано чотири батальйони ТрО, батальйони будуть розгорнуті в усіх районах столиці”, – зазначив Щербіна.

Він закликав депутатів Київради та всіх охочих і небайдужих жителів Києва пройти безоплатні військові навчання, які відбуваються щовихідних.

У КМДА додають, що на базі Центру допомоги учасникам бойових дій за адресою вул. Хрещатик, 25а вже було відкрито рекрутинговий центр для набору резервістів до 112-ї окремої бригади ТрО Києва.

“Ще один такий центр незабаром приступить до роботи на лівому березі міста”, – наголосили у КМДА.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.