Події

ВР дозволила розпочати процес експропріації власності РФ на території України

Верховна Рада дозволила розпочати процес вилучення майна та коштів Російської Федерації та її резидентів, що перебувають на території України, повідомляє пресслужба партії “Слуга народу”.

“Як наголосила Марія Мезенцева, примусове вилучення в Україні майна та коштів РФ та її резидентів здійснюється без будь-якої компенсації їхньої вартості, враховуючи повномасштабну агресивну війну, яку Росія розв’язала та веде проти України та українського народу”, – зазначається у повідомленні у Телеграм-каналі.

Законопроєкт визначає принципи примусового вилучення в Україні об’єктів права власності Російської Федерації та її резидентів, підстави та порядок примусового вилучення об’єктів права власності, а також правовий режим примусово вилучених в Україні об’єктів.

Рішення про примусове вилучення в Україні об’єктів права власності Російської Федерації та її резидентів ухвалюється Радою національної безпеки і оборони України та вводиться в дію указом президента України.

Джерело: https://t.me/SlugaNarodu_Official/6500

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.