Події

Держприкордонслужба повідомляє про значні автомобільні черги на п.п. "Угринів", "Краковець", "Рава-Руська" і "Шегині"

Значні черги – понад 800 легкових автомобілів – на виїзд з України на її західному кордоні станом на 9:00 неділі було зафіксовано на чотирьох пунктах пропуску на кордоні з Польщею, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон.

Згідно з його інформацією у Facebook, в пунктах пропуску (п.п.) “Краковець” і “Угринів” вони становили по 1000 авто (в суботу на 6:00 відповідно до 750 і 30 авто), “Рава-Руська” – 900 (700), “Шегині” – 820 (250).

Окрім того, у “Смільниці” проходження кордону очікували 400 авто (в суботу вранці черги не було), у “Грушеві” – 250 (400), зазначає Держприкордонслужба.

Щодо пішоходів, то їхня черга, за даними відомства, на польському кордоні була значною лише на п.п. “Краковець” – 1500 осіб (у суботу вранці – 1300), тоді як в “Угриневі”, “Рава-Руській”, “Грушеві” та “Смільниці” – по 50 осіб, а в “Шегині” черги пішоходів не було.

За даними Держприкордонслужби, лише у двох пункту пропуску на польському кордоні її можна було пройти без черг: “Ягодин” і “Устилуг”.

На кордоні зі Словаччиною на основному переході “Ужгород” на ранок неділі було 50 авто (в суботу вранці 25) і 60 пішоходів, а на переходах “Малі Селменці” (тільки пішохідний) і “Малий Березний” черг не було.

На кордоні з Угорщиною на всіх п’яти переходах: “Тиса”, “Дзвінкове”, “Вилок”, “Косино” і “Лужанка” черг не було, зазначає Держприкордонслужба.

Із трьох переходів у Румунію черг зовсім не було в “Солотвині” та “Дякове”, тоді як у “Порубному” було 250 авто (в суботу вранці 200) і 110 пішоходів.

Нарешті на чотирьох переходах у Молдову (“Мамалига”, “Кельменці”, “Росошани” та “Сокиряне”), за даними Держприкордонслужби, у неділю вранці черг не було, а в “Могилів-Подільському” та “Бронниці” проходження кордону очікували 20-30 авто і 25-40 пішоходів.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.