Події

У результаті ранкового обстрілу Миколаєва загинули вісім військових, восьмеро зникли безвісти – голова обладміністрації

Вісім людей загинули, вісім пропали безвісти і 19 отримали поранення в результаті ракетного обстрілу російськими окупаційними військами бази 79-ї окремої десантно-штурмової бригади в Миколаєві вранці в понеділок, кількість жертв серед цивільного населення уточнюється, повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

“Сьогоднішній день навряд чи можна назвати добрим. О 5-й ранку атакували наше місто. Підло і цинічно, коли люди спали. “Калібр” – крилата ракета полетіла до 79-ї бригади, солдати в казармі просто спали. За підсумками дня вісім загиблих, вісім безвісти зниклих, 19 поранених. По жителям (цивільним – ІФ) збираємо дані. Рідкі засранці, злий неймовірно. Але ми їм повернемо все”, – написав Кім у Telegram у понеділок увечері.

За його словами, під час бою українська артилерія героїчно відбила місто. “Була команда взяти Миколаїв за будь-яку ціну. Вони (окупанти – ІФ) йшли з трьох напрямків. Ми відбилися, добре їх відігнали, покарали, але жертви є саме через цинічний удар о 5 ранку по місту. Є збитки в інфраструктурі, все відновимо. Але людські жертви – це жахливо”, – написав глава обладміністрації.

Джерело: https://t.me/mykolaivskaODA/541

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.