Події

Кличко закликав киян не поспішати повертатися до столиці: Ще залишається ймовірною загроза обстрілу міста

Мер Києва Віталій Кличко закликав мешканців Києва, які виїхали зі столиці до інших міст, не поспішати повертатися додому, оскільки залишається ймовірність обстрілу міста з боку російських окупантів.

“Кияни, які виїжджали в інші міста, продовжують повертатися до столиці. Хто ще не вирушив додому, звертаюся: будь ласка, зачекайте трохи. Ще залишається ймовірною загроза обстрілів міста”, – написав Кличко в телеграмі у середу.

Водночас мер закликав мешканців столиці, які залишилися в місті, бути обережними, не нехтувати сигналами тривоги, дотримуватися правил комендантської години, яка вводиться в Києві щоночі з 21:00 до 6:00.

“Оскільки в місті багато блокпостів та блоків на дорогах, закликаю водіїв бути уважними та дотримуватися правил дорожнього руху. Оскільки автомобілів у місті стало набагато більше, а перешкоди на дорозі ускладнюють рух”, – наголосив Кличко.

Він також висловив сподівання, що ворог залишив спроби захопити серце України – Київ. “Але маємо бути готові й до інших сценаріїв. Тому продовжуємо обороняти столицю. Працювати. Допомагати тим, хто потребує допомоги та підтримки”, – підсумував мер.

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.