Події

Кабмін призначив Козирєва заступником міністра реінтеграції – уповноваженим з питань переселенців, Суярка – держсекретарем Міненергетики, Лещука – держсекретарем Мінкультури

Кабінет Міністрів призначив Павла Козирєва заступником міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій – уповноваженим з питань внутрішньо переміщених осіб, Сергія Суярка – державним секретарем Міністерства енергетики, Юрія Лещука – державним секретарем Міністерства культури та інформаційної політики України.

Як повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у телеграм-каналі, відповідне рішення ухвалено на засіданні уряду в четвер.

Також Кабмін звільнив Ларису Петасюк із посади заступника міністра культури та інформаційної політики, Володимира Бондаренка – з посади державного секретаря Міністерства енергетики, Сергія Суярка – з посади державного секретаря Міністерства соціальної політики.

Водночас уряд тимчасово поклав виконання обов’язків держсекретаря Мінсоцполітики на Тетяну Видмиш.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.