Події

Раді пропонують звернутися до міжнародної спільноти із закликом не визнавати російські дипломи та наукові ступені

Секретар комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Наталія Піпа (фракція “Голос”) та група народних депутатів зареєстрували проєкт постанови зі зверненням до ООН, Європарламенту та демократичних країн світу із закликом не визнавати російські дипломи та наукові ступені, повідомляє інформаційне управління парламенту.

Українські парламентарі переконані, що така ізоляція допоможе призупинити численні військові злочини Росії, які здійснюються на ґрунті національної, релігійної та етнічної нетерпимості, дедалі частіше проти статевої свободи та статевої недоторканності. Їхніми жертвами стають беззахисні чоловіки, жінки та діти. А головне, вважають автори законодавчої ініціативи, це допоможе зупинити страшний злочин – геноцид українського народу.

“Закликаємо міжнародну спільноту об’єднатися та виступити на науковому та освітньому фронті проти незаконного російського вторгнення в Україну – заради миру та безпеки у світі, перемоги добра над злом, справедливості, захисту демократичних та людських цінностей, відстоювання прав та свобод людини”, – наголошується у проєкті постанови.

 

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.