Цікаве

Гороскоп на 10 грудня: астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку

Як пройде цей день для різних знаків Зодіаку? Актуальний гороскоп на 10 грудня 2021 року. Читайте астрологічний прогноз на сьогодні та дізнайтеся, що зірки приготували саме для Вашого знаку Зодіаку.

Гороскоп на сьогодні, 10 грудня 2021, для всіх знаків Зодіаку

Овен (21 березня – 20 квітня)

Варто поставитися з розумінням до амбіцій своїх партнерів, клієнтів і навіть колишніх супротивників. Зірки радять вам не відповідати на агресивні випади і не підкидати наостанок дров у багаття затухаючої сварки. Багато конфліктів минулого вичерпані або близькі до фіналу, але взаємна тяга не зникла, недавня ворожнеча або конкуренція може обернутися дружбою або несподіваною співпрацею.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Цей день може принести додатковий обсяг роботи. Зірки радять довести її до кінця, так як шансу повернутися до неї може не бути, а невиконані зобов’язання нашкодять репутації. До нових справ, навпаки, приступати поки не варто. Небажано виходити на нове місце роботи, укладати довгостроковий договір на обслуговування, починати тривалий курс лікування або косметичних процедур.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Події цього дня можуть нагадати про глухий кут в їх колишніх планах (у тому числі, любовних, спортивних і освітніх), про нереалізовані особисті амбіції і надії. Зірки радять витягти з минулого урок, але не ховати свій творчий потенціал: життя вже несе вам нові можливості або шанс відігратися за минулі невдачі. Близнюкам-батькам варто підбадьорити і чимось надихнути дітей.

Рак (22 червня – 22 липня)

Сьогодні зірки радять у всьому дотримуватися міри. Не варто доводити до абсурду навіть благі наміри — наприклад, нав’язувати комусь свої послуги або вибачення. Не рекомендується “вогнем і мечем” відстоювати справедливість і віру, знову розпалювати війну за територію, спадщину, посаду або за владу у родині. Небажано укладати новий союз, договір на покупку, продаж або оренду житла.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Сьогодні варто підтримувати відносини зі своїм близьким оточенням: колегами, попутниками, сусідами. Приводом для спілкування можуть стати конкретні теми, наприклад, репетиторство, інформування або перевезення. При форматі партнерства і взаємних послуг буде потрібен розумний баланс інтересів. Небажано ні брати на себе забагато зобов’язань, ні погоджуватися на надмірно щедру допомогу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

У цей день важливо вчасно зупинитися. “Стоп-сигнал” необхідний, якщо йдеться про гроші і обмін послугами. Почуття міри не буде зайвим в ході шопінгу, а також у вживанні їжі, якщо доводиться дотримуватися дієти. Краще утриматися від прийняття рішень, пов’язаних із заробітком і загальним бюджетом, від активної закупівлі ліків, інструментів, електроніки, косметики, товарів для дітей і вихованців.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

З’явиться спокуса піддатися жадобі реваншу і погнатися за інерцією за «торішнім снігом». Зірки настійно радять стримати амбіції і знизити планку запитів. Заявляти права варто лише на те, що має об’єктивну цінність. За всі інші іграшки для самолюбства ви заплатите занадто високу ціну, можете швидко втратити до них інтерес і не встигнути скористатися ними за призначенням.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Сьогодні краще упокорити таємні амбіції і не показувати на людях свої справжні почуття. Також, сьогодні вам не рекомендується вступати в союзи і укладати договір, братися за новий фронт робіт, тісно взаємодіяти з малознайомими людьми, іноземцями, представниками інших культур. Ще одна пастка — звернення до колишніх покровителів: не виключено, що колишня влада ними загублена.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

У цей день краще всюди дотримуватися доброзичливого демократичного стилю спілкування, уникати будь-якого натяку на фанатизм, зловживання владою, моральний пресинг або фінансовий шантаж. Подібні манери відштовхнуть від вас тих, хто не проти стати вашим другом або партнером. Лояльність важлива подвійно, якщо вам потрібна ціла група людей: слухачі, електорат, попутники, команда однодумців.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Чекайте на приплив професійних або особистих амбіцій. День може стати складним для тих, хто втратив свій зоряний час: в них можлива образа на долю і заздрість до більш успішних суперників. Якщо ви осідлали хвилю і домоглися успіху, важливо цінувати зроблене, не картати себе за помилки і не втрачати впевненість в собі, навіть якщо ви втрачаєте колишню владу і монополії на істину.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вам краще не форсувати події. Зірки не радять будувати великі плани, давати урочисті клятви і робити впевнені висновки, а також впадати у відчай, якщо щось не вийшло. Незабаром у вас з’являться принципово нові повноваження і можливості. Те, що зараз здається вам межею мрій, стане лише першим щаблем до виконання вашого справжнього призначення.

Риби (21 лютого – 20 березня)

У цей день зірки радять подвоїти обережність активним і нетерплячим особам, схильним до пригод. Саме їм може здатися, що вони в кроці від виконання своєї мрії, але насправді вони балансують на краю прірви. Більш спокійним людям важливо не піддатися небезпечному сторонньому впливу, наприклад, не опинитися в компанії відчайдушних друзів-авантюристів або людей, незадоволених життям.

Читайте щоденно актуальний гороскоп для всіх знаків Зодіаків на сайті Вчасні Новини. Корегуйте свої плани на сьогоднішній день, але не забувайте, що гороскоп – не вирок, а власником своєї долі є саме ви!

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.