Події

Шість кораблів РФ із можливим сумарним ракетним залпом до 36 ракет перебувають у Чорному морі – Міноборони

У Чорному морі перебувають шість кораблів РФ із можливим сумарним ракетним залпом до 36 ракет, повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

“У готовності до можливого застосування ракетного озброєння в акваторії Чорного моря станом на сьогодні перебувають шість кораблів, які несуть крилаті ракети морського базування типу “Калібр”. Їхній можливий сумарний ракетний залп становить до 36 ракет”, – сказав Мотузяник на брифінгу в Медіацентрі “Україна – Укрінформ” у Києві у понеділок.

Речник зазначив, що 12 червня чотири дальні бомбардувальники Ту-22М3 із акваторії Азовського моря здійснили пуски щонайменше трьох крилатих ракет Х-22 по території України у Селидовому та Покровську на Донеччині.

“Крім того, 11 червня з акваторії Чорного моря було випущено до чотирьох ракет морського базування типу “Калібр” по об’єктах цивільної та військової інфраструктури України в Тернопільській області”, – поінформував він.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.