Події

Російські найманці на Донбасі тричі порушили умови перемир'я

Російські найманці на Донбасі з початку поточної доби, 15 лютого, тричі порушили умови режиму припинення вогню, повідомляє прес-центр штабу Операції об’єднаних сил у вівторок.

“Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано три порушення режиму припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими угодами озброєння”, – йдеться в повідомленні.

У ньому уточнюється, що найманці відкривали вогонь із протитанкового ракетного комплексу в бік Катеринівки, з ручних протитанкових гранатометів – у бік Лобачевого, а також обстрілювали позиції української армії з застосуванням мінометів калібру 120 мм і станкових протитанкових гранатометів у районі Оріхового.

“Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил унаслідок дій ворога немає. Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними”, – наголошують у штабі.

Там додають, що військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію і продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.