Події

У результаті 11 артилерійських обстрілів на Луганщині поранені чотири людини, пошкоджено будинки, технікум та Сєвєродонецький "Азот"

У результаті 11 артилерійських обстрілів поранено 4 людей, багато руйнувань багатоповерхівок та об’єктів інфраструктури, є влучання в Сєвєродонецький “Азот”, повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

“Відсотків 40 усіх атак росіян 14 травня прийшлися на Сєвєродонецьк. Ще приблизно стільки ж – на Гірську та Попаснянську громади. Руйнувань дуже багато. Це – 11 багатоповерхівок у нових та старих районах міста, в декількох з них сталося займання квартир. Росіяни влучили в будівлю технікуму та продовжують нищити “Азот”. Вчора зранку після чергового прильоту полум’я охопило один із виробничих цехів”, – написав він у телеграм-каналі в неділю.

За його словами, поранення отримали троє мешканців Врубівки. У Новодружеську поранено жінку, зруйновано два будинки. Ще три – у Лисичанську, де ворог завдав авіаудару, два – у Рубіжному.

Також Гайдай повідомив про 9 зруйнованих будинків у Комишувасі, 4 – у Тошківці, 5 – у Золотому, 2 – у Троїцькому.

“У Комишувасі також влучання в будівлі селищної ради та будинку культури”, – додав глава ОВА.

Крім того, є руйнування у Верхньокаменці, Оріховому, Катеринівці.

На фронті Луганщини та Донбасу за суботу відбито 12 атак ворога. Знищено: 8 танків, 5 артилерійських систем, 9 одиниць бойової броньованої техніки, 5 автомобілів.

Підрозділи ППО збили 6 безпілотних літальних апаратів типу “Орлан-10” та один тактичний розвідувальний БПЛА “Елерон”.

 

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.