Події

У суботу вдалося вивезти вісім осіб із Попаснянської громади – голова міськадміністрації

У суботу вдалося евакуювати вісім людей із Попаснянської громади в Луганській області, повідомив керівник Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації Микола Ханатов.

“Майже півтори тисячі (жителів продовжують залишатися на території Попаснянської громади – ІФ). Ми щодня намагаємося вивозити людей: сьогодні у нас була можливість вивезти вісім людей, учора та позавчора – лише по одній людині”, – сказав він в ефірі національного телемарафону #UAразом.

При цьому голова міськадміністрації зазначив, що місцева влада вже не має доступу безпосередньо до міста Попасної, де на момент окупації 8 травня залишалися 1,5 людей. Водночас, за його словами, до інших населених пунктів громади, а це передусім сільська місцевість, вдається завозити гуманітарну допомогу, а жителі мають змогу добувати воду з колодязів та джерел.

“Щодо електропостачання – його взагалі немає. Що стосується водопостачання, то також повністю зруйновано Попаснянський водоканал, який обслуговував не тільки місто Попасну, а й усю область і навіть її окуповану частину”, – додав Ханатов.

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.