Події

Російські окупанти намагаються встановити псевдооргани влади у Херсоні – "Інформаційний спротив"

Російські окупанти намагаються встановити у тимчасово зайнятому Херсоні псевдоргани влади, повідомляє об’єднання “Інформаційний спротив”.

“Сьогодні російські окупанти заявили про створення у Херсоні “Комитета спасения “За мир и порядок”, до складу якого увійшли місцеві проросійські політики та колаборанти”, – йдеться у повідомленні, оприлюдненому у телеграмі.

У ньому наголошується, що до складу зазначеного “комітету” увійшли раніше обвинувачений у вбивстві та викраденні бізнесмена Ігоря Пащенка херсонський ексмер Володимир Сальдо; підозрювана у держзраді колаборантка Тетяна Кузьміч; колишній Антоновський селищний голова Ігор Сємєнчєв, який проходить обвинувачуваним у низці справ про корупційні злочини; розшукуваний колаборант Георгій Кальонов, який був обміняний на українських військовослужбовців під час одного з обмінів; підозрюваний у держзраді проросійський активіст із Херсона Кирило Стремоусов; колишній активіст проросійської організації “Український вибір” Дмитро Савлученко.

За даними “Інформспротиву”, російські ЗМІ вже почали популяризувати зазначений “комітет” як нібито чинний орган влади у Херсоні.

“Добре, що у місті є справжня влада, активісти та волонтери, які щодня доводять усьому світу, що Херсон – це Україна”, – підсумували в “Інформспротиві”.

Джерело: https://t.me/inform_resistance/252

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.