Події

Харківська міськрада виділила 62,2 млн грн на сприяння організації системи тероборони

Харківська міська рада на позачерговій сесії у п’ятницю внесла зміни до комплексної програми розвитку цивільного захисту та підвищення рівня публічної безпеки у Харкові на 2018-2025 роки, спрямовані на сприяння організації системи територіальної оборони у місті, а також передбачила у бюджеті кошти на їхню реалізацію.

Як передає кореспондент агентства “Інтерфакс-Україна”, за відповідний проект рішення проголосували 66 депутатів (9 від ЄС, 24 від “Блоку Кернеса – Успішний Харків”, 4 від “Блоку Світличної “Разом”, 10 від ОПЗЖ та 9 від Слуги народу) , проти – 0. Семеро депутатів (2 від ОПЗЖ та 5 від Партії Шарія) утрималися.

Депутати також внесли зміни до бюджету на 2022 рік, у відповідність до яких на сприяння організації системи територіальної оборони у Харкові (придбання спеціального обладнання нічного бачення, апаратури, спорядження, малогабаритних пожежних цистерн, маневрених автомобілів, квадрокоптерів та інших технічних засобів) бути направлено 62,2 млн грн.

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.