Події

Посольство Британії в Україні тимчасово переводять із Києва до Львова

Співробітників посольства Великої Британії в Україні тимчасово переміщують із Києва до Львова, і вони, як і раніше, можуть надавати деякі консульські послуги, йдеться у заяві МЗС Великої Британії.

“Офіс британського посольства у Києві тимчасово переводять. Співробітники посольства працюють з офісу британського посольства у Львові”, – наголошується у документі.

Згідно з ним, британське посольство у Львові оформлятиме документацію та опікуватиметься консульською допомогою. Потрапити до офісу посольства можна буде лише за попереднім записом.

У МЗС також рекомендували британським підданим, які перебувають в Україні, покинути країну.

“Якщо ви ухвалите рішення залишитися в Україні, вам слід уважно стежити за ситуацією через можливі бойові операції, постійно переглядати плани від’їзду та переконатися в тому, що ваші документи, необхідні для поїздок, дійсні. Вам слід регулярно стежити за інформацією у ЗМІ та за рекомендаціями щодо поїздок”, – наголосили у відомстві.

США 14 лютого з міркувань безпеки ухвалили рішення тимчасово перевести своє посольство в Україні з Києва до Львова. Держсекретар США Ентоні Блінкен висловлював надію, що дипломати повернуться до Києва, “щойно дозволять умови”.

Блінкен наголошував, що розпорядився вжити таких заходів задля безпеки співробітників дипмісії США.

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.