Події

Російська армія продовжує зазнавати значних втрат особового складу в Україні, військовослужбовці відмовляються брати участь у бойових діях

Російська армія продовжує зазнавати значних втрат особового складу під час бойових дій в Україні, а також має проблеми з комплектуванням підрозділів, оскільки військовослужбовці РФ відмовляються брати участь у військових діях на території України, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

“Противник продовжує зазнавати значних втрат особового складу. З метою вирішення проблеми комплектування підрозділів військовослужбовцями за контрактом керівництво збройних сил російської федерації прийняло рішення про можливість підписання короткострокових контрактів строком від трьох місяців та спрощення форми проведення психофізичного відбору майбутніх кандидатів. Зазначені заходи не призвели до бажаного ефекту”, – йдеться в повідомленні.

У ньому наголошується, що за наявною інформацією, з початку року для проходження служби у 42 частинах Південного військового округу було відібрано лише 130 військовослужбовців військової служби за контрактом.

“22 з них уже відмовилися від участі у так званій “спеціальній операції” на території України”, – наголошують у Генштабі.

Там уточнюють, що особливу потребу в комплектуванні особовим складом відчувають підрозділи, які безпосередньо беруть участь у збройній агресії на території України.

“За наявною інформацією, в 200-й окремій мотострілецькій бригаді 14-го армійського корпусу берегових військ північного флоту було знищено особовий склад двох батальйонних тактичних груп. Крім того, на території нашої Держави були знищені три роти 51-го парашутно-десантного полку та рота 137-го парашутно-десантного полку, що входять до складу 106-ї парашутно-десантної дивізії”, – підсумували в Генштабі.

Джерело: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/298410722472013

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.