Події

США можуть ухвалити нові санкції проти РФ вже цього тижня

У США продовжують розглядати варіанти нових санкцій проти РФ, не виключено, що такі заходи можуть бути вжиті вже цього тижня, заявила у вівторок представник Білого дому Джен Псакі.

“Так, це можливо. Поки що ми продовжуємо розглядати варіанти, процес триває”, – сказала вона, відповідаючи на запитання журналіста про те, чи можуть США оголосити про додаткові санкції проти РФ вже цього тижня.

Також Псакі повідомила про результати відеоконференції президента США Джо Байдена із західними союзниками, на якій обговорювалися Росія та Україна.

“Вони обговорили свою дипломатичну участь та скоординовані зусилля, щоб продовжити схвалення серйозних економічних заходів”, – заявила представник Білого дому. Вона зазначила, що лідери погодилися продовжити координувати свою позицію, зокрема через G7, ЄС та НАТО.

Лідери також обговорили зусилля щодо підтримки України, знову заявили про готовність надавати економічну та гуманітарну допомогу, а також допомогу у сфері безпеки.

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.