День: 20 Січня, 2021

Без категоріїНовини

ТКГ: РФ і Медведчук планують завезти до України через Білорусь з Росії декількох звільнених полонених

У Тристоронній контактній групі заявили, що влада РФ спільно з народним депутатом та кумом президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук намагаються використати полонених у своїх політичних інтересах.

Read More
Новини

МЗС: Рішення передати полонених Медведчуку є ударом по Нормандському формату і ТКГ

У Міністерстві закордонних справ України зробили заяву з приводу порушення РФ усталених механізмів звільнення осіб, утримуваних у зв‘язку з конфліктом на тимчасово окупованих територіях України.

Read More
Новини

«Алло» за Україну»: блогерку, яка виступала за Росію, звільнили з роботи

Блогерку di.rubens, яка на Алеї Небесної Сотні назвала Росію улюбленою країною, а потім образила офіцера ЗСУ Анатолія Штефана, звільнили з роботи у компанії «Алло».

Read More
Без категоріїЕкономікаНовини

Кабмін звернеться до мерів міст з проханням не підіймати тарифи на тепло

Центральна влада України вирішила звернутися до органів місцевого самоврядування, які мають право встановлювати тарифи на тепло.

Read More
Без категоріїНовиниОкупація

В ОРДЛО заявляють про готовність провести ще один «референдум»

Цього разу хочуть не тільки «демократично» продемонструвати майбутній статус окупованих територій, а й довести світові «ідеали та цінності».

Read More
Без категоріїНовини

Кабмін підвищить зарплати бюджетникам: скільки отримають люди

Кабінет міністрів планує підвищити зарплати бюджетникам. Оклади працівників бюджетних установ збільшуються через підвищення мінімальної зарплати в Україні.

Read More
Без категоріїНовини

Кандидат у держсекретарі США Блінкен назвав дві головні загрози в Україні

Кандидат на посаду Державного секретаря США Ентоні Блінкен заявив, що найбільшою внутрішньою загрозою в Україні є корупція, виступивши за сприяння США у вирішенні цієї проблеми та надання військової допомоги.

Read More