Події

Зеленський очікує поставок в Україну систем MLRS

Президент України Володимир Зеленський очікує від наступної зустрічі у форматі “Рамштайн” рішення про постачання в Україну систем MLRS (установки залпового вогню – ІФ-У).

“Ми чекаємо позитиву щодо поставок MLRS”, – сказав він у суботу в Києві, відповідаючи на запитання після переговорів з прем’єр-міністром Португалії Антоніу Коштою.

“У мене немає секретів – ми звертаємося до всіх країн щодо цих систем, завдяки яким Україна може перехопити ініціативу. Всі бояться, що Україна наступатиме на РФ. Хочу всім нагадати, що війну ми ведемо на своїй території. І навіть, якщо хтось звик, що Донбас – це окупована територія Росії і там роздали російські паспорти, то хочу сказати, що це не дуже хороша звичка”, – сказав Зеленський.

“Це наша територія, і ми йдемо крок за кроком, щоб звільняти нашу територію. Я дуже очікую, що на таких зустрічах ухвалюватимуть такі рішення. Я точно знаю, що РФ веде переговори, я б їх назвав загрозливими, щодо передачі нам таких систем. Не треба боятися. Треба об’єднуватися”, – наголосив він.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.