ВПО можуть отримати гроші від ООН «Новій пошті»: кому належить 2200 гривень на місяць

Для українських переселенців діють різні програми підтримки, у тому числі й фінансової. Отримати кошти від Світової продовольчої програми ООН можна у відділеннях «Нової пошти».

Допомогу у розмірі 2 220 гривень можна отримати один раз на місяць на кожного члена сім’ї, але не більше ніж для трьох людей.

Допомога у межах реалізації проекту ООН здійснюється без подання окремого звернення ВПО. Виходить, що людина має оформитися як ВПО, але їй не потрібно ще раз звертатися до ЦПА. На номер телефону буде надіслано повідомлення від Всесвітньої продовольчої програми ООН, в якому буде спеціальний код та інформація про те, як отримати фінансову допомогу.

Гроші на «Новій пошті»

Прес-служба Нової пошти» поінформувала про те, що українці, які переїхали в інші регіони через війну та отримують допомогу від Всесвітньої продовольчої програми ООН, зможуть забрати гроші в їхніх відділеннях.

Для того щоб отримати виплати, потрібно прийти до найближчого відділення НП, повідомити оператора, що вам потрібно отримати переказ від Western Union. Далі необхідно продиктувати отриманий раніше код, показати документ, який підтверджує особу та отримати виплати.

Джерело

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.