Події

З Бучі та Гостомелю в понеділок вдалося евакуювати 300 мешканців, евакуація з Вишгородського району зірвалася – голова обладміністрації

300 мешканців міст Буча та Ірпінь Київської області вдалося евакуювати в понеділок, повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк.

“Сьогодні працювало 4 гуманітарні коридори. Нам вдалося вивезти 300 людей з Бучі та Гостомелю. Чекаємо на велику колону з Великої Димерки: 40 автобусів та 1000 автомобілів”, – розповів Павлюк на брифінгу в понеділок.

При цьому, за його словами, поблизу Вишгорода гуманітарний коридор не спрацював. Під час евакуації людей з Ірпеня в районі Романківського мосту окупанти відкрили вогонь по людях та рятувальниках. Там працював снайпер. Ми вчасно зупинили евакуацію. На щастя, ніхто не постраждав”, – розповів голова облдержадміністрації.

Павлюк також нагадав, що в Київській області та столиці діє комендантська година, яка почалась о 20:00 у понеділок і триватиме до 7:00 середи 23 березня.

 

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.