Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Без світла, тепла, води та зв’язку: в Авдіївці залишають 1300 жителів

В Авдіївці, одній з найгарячіших точок Донеччини, яку щодня штурмують російські війська, залишаються 1300 мирних жителів. Без світла, тепла, води та зв’язку.

Про це повідомляє у Телеграм пресслужба Національної поліції України, передають Вчасні Новини.

«В Авдіївці без світла, тепла, води та зв’язку залишаються понад 1 300 мешканців. Нищівні обстріли й наближення морозів не залишають людям шансу на виживання. Поліцейський відділ зруйновано, він не функціонує, але в місті постійно несуть службу два наряди поліції – це «білі янголи» та слідчо-оперативна група», – ідеться в повідомленні.

У пошкодженій обстрілами будівлі лікарні продовжують працювати близько 16 осіб – два лікарі та медперсонал.

«Ліки першої необхідності є, але надавати допомогу в критичних станах можливості немає. «Білі янголи» привозять сюди їжу, побутовий газ, необхідні речі, а також доставляють поранених», – додали в поліції.

Гуманітарний пункт теж пережив кілька влучень. Тому задля безпеки людей Пункт незламності силами військової адміністрації Авдіївки буде передислоковано. Куди саме – громадянам повідомлять додатково.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.