СБУ підтвердила затримання полковника «Альфа» за підозрою у підготовці до вбивства генерала СБУ

Служба безпеки України підтвердила інформацію про затримання свого діючого працівника і попередження вбивства співробітника спецслужби.

Про це йдеться у коментарі пресслужби СБУ «Українській правді», передають Вчасні Новини.

Подробиці. У СБУ прокоментували інформацію щодо затримання полковника спецпідрозділу «Альфа» Андрія Расюка. Він підозрюється в підготовці до вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова

«Служба безпеки України приділяє окрему увагу системній протидії порушенням закону та проявам корупції, навіть якщо це стосується діючих чи колишніх співробітників СБУ – незалежно від їх звань, посад чи вислуги років. Безкарність буває лише тимчасовою. В межах цієї роботи учора проведено слідчо-оперативні заходи щодо припинення злочину, а саме – попереджено вбивство співробітника спецслужби. Наразі затримано одного діючого працівника СБУ», – заявили у відомстві.

У пресслужбі СБУ пообіцяли надати детальну інформацію з цього приводу згодом, «після завершення всіх слідчих та оперативних заходів та як тільки це дозволять норми законодавства, зокрема процесуального».

Раніше журналіст Юрій Бутусов із посиланням на власні джерела у СБУ повідомив про затримання полковника спецпідрозділу СБУ «Альфа» Андрія Расюка за підозрою в підготовці вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова на замовлення колишнього заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.