Події

Кулеба провів переговори з главою Міноборони Румунії

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба зустрівся з міністром оборони Румунії Васіле Динку у Бухаресті та заявив, що Україна та Румунія єдині у прагненні до відновлення миру та безпеки у Чорноморському регіоні та у всій Європі.

“Україна та Румунія єдині у прагненні до відновлення миру та безпеки у Чорноморському регіоні та у всій Європі. Вдячний за непохитну солідарність Румунії з народом України у цей напружений час”, – написав Кулеба у твіттері у п’ятницю.

У свою чергу Динку зазначив, що Румунія стоїть на боці українського народу і повністю й беззастережно підтримує незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Крім того, міністр наголосив на важливості притягнення до відповідальності винних у воєнних злочинах у Бучі та інших містах України.

“Я засудив звірства, скоєні в Бучі та інших містах України, і наголосив на важливості притягнення до відповідальності винних у цих воєнних злочинах відповідно до міжнародного гуманітарного права”, – написав Динку у твіттері у п’ятницю.

Глава Міноборони також запевнив, що Румунія прийме та підтримає всіх громадян України, які рятуються від війни.

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.