Події

В Україні у суботу потеплішає, але не надовго

В Україні потеплішає найближчої доби внаслідок переміщення атлантичного повітря із Західної Європи; пройдуть опади, подекуди посилиться вітер. Але вже у наступні дні в більшості областей, окрім півдня, температура знову знизиться, повідомив Укргідрометцентр.

У суботу в Україні сніг, мокрий сніг, місцями з дощем лише в південній частині вдень без істотних опадів. На дорогах країни подекуди ожеледиця.

Вітер південний із переходом на західний, 7-12 м/с, уночі у більшості областей, удень у східній частині подекуди пориви 15-20 м/с.

Температура вночі від 1° тепла до 5° морозу, на сході 5-10° морозу; вдень від 2° морозу до 3° тепла, у південній частині 3-8° тепла.

У Карпатах у ніч на суботу помірний, удень значний сніг, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовина; температура протягом доби 0-5° морозу.

У Києві у суботу невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південний із переходом на західний, 7-12 м/с, уночі місцями пориви 15-18 м/с. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 0-2° тепла зі зниженням у другій половині дня та ввечері до 3-5° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії. у Києві 25 грудня найвища температура вдень була 8,2° у 2014 році, найнижча вночі -21,0° у 1969 році.

У неділю на Закарпатті та у південній частині мокрий сніг із дощем, місцями ожеледиця та налипання мокрого снігу; температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла (у Криму вночі 2-7° тепла, вдень 5-10°).

На решті території сніг, температура вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу; лише у північній частині без опадів, температура вночі 9-14°, вдень 3-8° морозу.

На дорогах країни ожеледиця. Вітер південно-західний із переходом на східний, 5-10 м/с.

У Києві у неділю без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний із переходом на східний, 5-10 м/с. Температура вночі 9-11° морозу, вдень 4-6° морозу.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.