Події

У Херсонській області ворог намагається створити фейкову картинку обстрілу мирних жителів ЗСУ – ОК "Південь"

На окупованих територіях Херсонської та Миколаївської областей ворог продовжує психологічний і вогневий тиск на мирне населення, повідомило Оперативне командування “Південь” у соцмережі Фейсбук.

“Так, на околицю селища Грозове, в Херсонській області, виїхали танки окупантів з українськими прапорами. Ця демонстраційна колона рушила в напрямку селища Молодецьке. Таким чином ворог намагається зімітувати присутність підрозділів Збройних сил України на окупованих ним територіях. А потім, з тих же танків, здійснює обстріл окупованих населених пунктів, подаючи місцевому населенню фейкову картинку атаки українськими військовими мирних жителів Херсонської області”, – наголошується в повідомленні.

У ОК “Південь” заявили, що українські військові не обстрілюють цивільні об’єкти і населення, не відкривають вогонь по населених пунктах, де окупанти ховаються за мирними жителями.

Зазначається, що по позиціях загарбників українські ракетно-артилерійські підрозділи протягом ночі здійснили 12 уражень. “В результаті чого втрати ворога склали 11 рашистів і 3 одиниці техніки, зокрема броньованої”, – повідомило ОК “Південь”.

Крім того, наголошується, що в Чорноморській операційній зоні продовжує перебувати близько двох десятків одиниць корабельного складу флоту РФ, серед яких залишаються і підводні човни, зокрема з ракетним озброєнням.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.