Події

Кабмін спрямував 400 млн грн на відновлення критичної інфраструктури в Харківській і Чернігівській областях

Кабінет Міністрів спрямував додаткові 400 млн грн на відновлення критичної інфраструктури, зокрема Харківської та Чернігівської областей, повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

“Додаткові 400 млн грн держава спрямовує на відновлення критичної інфраструктури нашої країни. Сьогодні було ухвалено відповідне рішення”, – написав Шмигаль у телеграм-каналі.

За його словами, 250 млн грн виділено для Харківської області на ліквідацію наслідків бойових дій і відновлення критичної інфраструктури, постраждалої внаслідок обстрілів.

Також 150 млн грн виділено для Чернігівської області, щоб повноцінно відновити водопостачання у Чернігові. Зокрема, кошти отримає “Чернігівводоканал” для реконструкції однієї з насосних станцій і трансформаторних підстанцій.

“Загалом уряд уже виділив 1,4 млрд грн на відновлення та першочергове відновлення п’яти регіонів. Вода, світло та газ знову з’явилися у сотнях тисяч будинків. Відновлено десятки доріг і мостів. Розміновано сотні кілометрів території. Після нашої остаточної перемоги все, що зруйнував ворог, ми не просто відновимо, а зробимо ще кращим”, – заявив прем’єр.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.