«Укрпошта» знижує тарифи на 75% на відправлення посилок до Польщі

З 1 січня 2023 року «Укрпошта» знижує тарифи на пересилання посилок EMS з України в Польщу на 75%.

Про це повідомляє «Укрпошта».

«Враховуючи, скільки українців виїхало до Польщі з початку повномасштабного вторгнення, це має допомогти рідним підтримувати зв’язок не лише вербально», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що нові тарифи діятимуть для роздрібних та корпоративних клієнтів.

До прикладу: з січня EMS-відправлення вагою до 1 кг з України до Польщі коштуватиме всього 6 доларів США; вагою до 10 кг – близько 8,85 доларів., а до 20 кг – до 12,5 доларів.

Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський зазначив, що така співпраця може стати чудовим прикладом синергії поштових операторів на міжнародному рівні та наочним фактом підтримки українців, які зараз перебувають за кордоном. Крім того, це відчутна підтримка українських підприємців, які продають свої товари по всьому світу, зокрема і в Польщі.

«Завдяки двосторонньому перегляду тарифів, ми зробили доставку відправлень з та до Польщі дуже вигідною. Це вже оцінили поляки та українці, які зараз там проживають і які за перші два місяці з початку дії нових тарифів надіслали до України 150 тонн посилок. Упевнений, тепер це оцінять і українці, адже вже за тиждень зможуть надсилати відправлення до Польщі за найвигіднішими тарифами», – зазначив Ігор Смілянський.

Оформити відправлення можна буде:

  • у поштових відділеннях Укрпошти;
  • в особистому онлайн-кабінеті;
  • за допомогою мобільного застосунку «Укрпошти».

«Оформлюючи відправлення за допомогою онлайн-застосунків Укрпошти, кожен клієнт додатково отримує знижку – 3%», – нагадали в «Укрпошті».

Терміни доставки EMS-відправлень до Польщі складають 7-14 днів.

Поштовий оператор також нагадав, що Пошта Польщі на початку жовтня на знизила тарифи на доставку EMS-відправлень до України -75%.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.