Політика

Кулеба і Боррель обговорили підготовку санкцій проти Росії

Глава МЗС України та головний дипломат Євросоюзу 27 січня мали телефонну розмову. У ній Дмитро Кулеба та Жозеп Боррель порушили питання санкцій проти Росії. Про це повідомляє МЗС.

Дипломати погодилися, що нові санкції повинні стримати Росію від втілення агресивних планів. До слова, Боррель ще раз підтвердив, що дипломати ЄС з України не евакуюватимуться.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба й Високий представник Європейського Союзу з питань закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель телефоном поспілкувалися про підготовку санкцій проти Росії для стримування її агресії.

Співрозмовники обговорили підготовку санкцій проти Росії, аби стримати її від втілення агресивних планів щодо України та Європи.

Також Кулеба і Боррель присвятили окрему увагу перспективам просування дипломатичного врегулювання російсько-українського збройного конфлікту.

Боррель підтвердив відсутність намірів на цьому етапі евакуювати членів родин чи співробітників представництва ЄС в Україні.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.