Події

Російські окупанти в п'ятницю обстріляли Сумську область із мінометів, інформація про поранених і загиблих серед місцевих уточнюється

Російські окупанти у п’ятницю з території РФ обстріляли Сумську область із мінометів, втрат серед українських військових та військової техніки немає, інформація про поранених та загиблих серед місцевих уточнюється, повідомляє Оперативне командування “Північ”.

“Окупанти продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти Сумської області. У період з 16:25 до 16:45 з території РФ у напрямку Середина-Буди (Україна) здійснено обстріл (11 парафій, попередньо з міномета калібру 120 мм). Втрат серед особового складу та техніки немає. Інформація про загиблих та поранених серед місцевого населення та пошкодження цивільної інфраструктури уточнюється”, – йдеться у повідомленні.

У ньому уточнюється, що о 17:56 спостерігачі зафіксували 10 вибухів у напрямку Юр’євого. Втрат серед особового складу та техніки немає.

 

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.