Події

У Гуляйполі внаслідок обстрілу пошкоджено десятки будівель, інформації про постраждалих немає

У Запорізькій області поліція зафіксувала наслідки артилерійського обстрілу м. Гуляйполе, скоєного російськими військами у четвер, 26 травня.

“Унаслідок збройної атаки значних пошкоджень зазнали приватні будинки мирних жителів, а також територія одного з місцевих приватних підприємств. У будинках вибито вікна та двері, пошкоджено шиферне покриття на дахах. Зруйновано прибудинкову територію, гаражі та інші господарські будівлі”, – повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація у телеграм-каналі.

Крім того, внаслідок артилерійських обстрілів пошкоджено складські та ангарські приміщення приватного підприємства, уламками ракет посічено стіни та автомобілі, що стоять на території виробництва.

За фактом воєнного злочину поліцейські передали зібрані матеріали до УСБУ у Запорізькій області для вирішення питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.